Dag 10 click op 2020 (onder)

Sjokki 2020_0332Sjokki
Ik doe het nog steeds goed. Dat wil zeggen: ik zorg heel sterk voor mijn pups! Geen moment verlies ik mijn pups uit het oog!
Ik ga nu geregeld eens uit de werpbak…dan ga ik op de vloer liggen of geef ik aan dat ik even naar buiten wil.

Buiten even op frisse adem komen! Je zou voor minder als je de godganse dag en nacht omgeven wordt door 7 gulzige kindjes die altijd honger en dorst hebben….

Ook maak ik gebuik om zelf even vers water te drinken. Mijn baasjes verversen geregeld dat water, lekker, fris, zuurstof-rijk water, daar kikker ik van op.

Mijn baasjes drinken af en toe wel een glaasje rood, of wit….vooral ’s avonds, als ze moe zijn en wat willen relaxen. Ik hou het bij plat water, dat is natuurlijk het gezondst!

Oh ja, eten…dat doe ik ook meer dan anders. Zowat twee keer zoveel als gewoonlijk moet ik eten. Ah ja, 7 kindjes groot krijgen is niet niks.
Ik eet STARTER, dat voer krijgen mijn pups via de melk die ik continu nu aanmaak.

En straks, rond dag 42 eten mijn jonkies ook die STARTER van ROYAL CANIN! Zo hou ik ze fit en gezond….

Maar nu nog: eten, slapen, drinken, klefferen……eten, slapen, drinken, klefferen……eten, slapen, drinken, klefferen……eten, slapen, drinken, klefferen……eten, slapen, drinken, klefferen……eten, slapen, drinken, klefferen……eten, slapen, drinken, klefferen……